Службою в справах дітей продовжуються профілактичні рейди

  • 429

Наприкінці минулого тижня службою у справах дітей Приютівської селищної ради спільно з поліцейськими офіцерами громади проведено профілактичні рейди на території Протопопівського, Новоселівського та Войнівського старостинських округів.

Під час відпрацювання проведені перевірки стану утримання та виховання дітей в сім’ях, які потрапили у складні життєві обставини, багатодітних сім’ях, сім’ях опікунів, обстежено умови проживання дітей в багатодітній родині відносно якої на адресу служби у справах дітей надійшло звернення від громадської організації «Ла страда Україна».

Проведено профілактичну роботу з підопічними дітьми в родині опікуна в с. Протопопівка з метою соціалізації та акліматизації дітей, які були влаштовані в родину в серпні 2022 року, опікуну надано практичні поради та рекомендації.

За результатами проведеного рейду складені акти обстеження умов проживання в сім’ях, питання щодо стану виконання батьківських обов’язків матір’ю в багатодітній родині та матері яка виховує дитину шкільного віку, в зв’язку з їх поведінкою та неналежним вихованням та утриманням дітей будуть винесені на чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини.