На черговому засіданні виконкому надали матеріальну допомогу ще трьом пораненим військовослужбовцям

  • 505

Фото без опису

28 вересня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Приютівської селищної ради. Традиційно члени виконкому підтримали рішення про надання матеріальної допомоги на лікування мешканців територіальної громади на суму 52 тис. грн. Серед них – троє поранених учасників російсько-української війни 45 тис. грн). Ще 60 тис. грн – виплатять двом родинам загиблих військових.

Наступним питанням затверджено план організації для гідного відзначення Дня захисників і захисниць України. Тож культурно-мистецькі заходи не оминуть й Приютівську громаду. Основною локацією для проведення урочистостей стане пам’ятний знак учасникам АТО/ООС на території Цукрозаводського будинку культури у Приютівці. Паралельно проводитимуться тематичні виставки в структурних підрозділах бібліотек та закладах освіти.

Поряд із цим, розглянуто ряд питань, що були подані на розгляд Службою у справах дітей стосовно надання дозволу на укладення договору купівлі-продажу житлового будинку з господарсько-побутовими будівлями та земельною ділянкою право користування яким мають неповнолітні діти; внесення змін у підставі, про надання статусу дітей, позбавлених батьківського піклування; надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування.

Враховуючи рекомендації комісії з питань захисту прав дитини, завершено соціальний супровід сім’ї, що потрапила в складні життєві обставини.