Дякуємо усім мешканцям громади, які щодня невтомно трудяться для нашої перемоги!

  • 545

Фото без опису

З перших днів війни у Приютівській громаді працює «гастрономічний фронт». Чимало жителів відгукуються на наші прохання й приносять з дому вирощені овочі. Наші жительки готують сотні кілограмів вареників, пиріжків, млинців, кондитерських виробів, щоб передати усе це військовим та цивільним, які постраждали від російської агресії.

У свою чергу, майстрині виготовляють килимки для підвищення комфорту лежачої чи сидячої людини на непризначених для цього поверхнях. Вони захищають тіло захисників від прохолоди, вологи та нерівностей поверхні.

Минулого тижня черговий вантаж продовольства й гуманітарної допомоги відправився як безпосередньо в руки військовим, так і через Координаційний центр волонтерів м. Олександрія.

Приємно бачити, що представники бізнесу з усіх старостинських округів максимально увімкнулися та докладають багато зусиль, щоб країна перемогла. Більше того, допомога надходить із сусідніх громад. Зокрема, від фермерського господарства «РІТА» нещодавно отримали близько 200 літрів соняшникової олії, 50 кілограмів борошна й 10 літрів меду.

Дякуємо усім мешканцям громади, які щодня невтомно трудяться для нашої перемоги!

Разом вистоїмо! Разом переможемо!