У Приютівській громаді привітали людей похилого віку та ветеранів

  • 490

Фото без опису

Сьогодні у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана. У цей день у світі говорять про проведені активні дії щодо захисту інтересів людей похилого віку, створення для них сприятливих умов життя, про невирішене у цій сфері.

Цього дня у «Центрі культури і дозвілля» с. Протопопівка відбулася концертна програма «Осінь душі моєї». В залі діяла виставка рукодільниць − гості охоче роздивлялися шедеври ручної роботи.

«Дорогі батьки та матері, дідусі та бабусі. Ваш практичний життєвий досвід, мудрість, знання, вміння – безцінний скарб. Життєві випробування загартували у вашому серці найкращі якості – честь, гідність, доброту, любов. І це все Ви передаєте нам – вашим дітям та онукам. Від Вас завжди можна почути добру пораду. Життєва мудрість старшого покоління дає змогу молодим уникати помилок, приймати виважені рішення», – зазначила Вікторія Анатоліївна.

Секретар ради також подякувала за роботу працівникам Центру надання соціальних послуг, які щодня опікуються тим, щоб організувати мешканцям «золотого» віку нашої громади цікаве дозвілля. Зокрема, цього дня вони надавали безкоштовні перукарські послуги та гуманітарну допомогу у вигляді одягу.

У свою чергу, юрисконсульт та спеціалісти Центру надання адміністративних послуг Приютівської селищної ради провели для почесних гостей консультації з різних питань.