Тренінг "Бізнес-модель для власної справи"

  • 212

Фото без опису

Шановні учасниці телеграм-спільноти "Жіночий консиліум"!

Анонсуємо довгоочікувану подію? - виїзний триденний тренінг "Бізнес-модель для власної справи", який пройде? 30 жовтня - 1 листопада 2022 року.

Мета проведення – сприяння розвитку самозайнятості; створенню, розвитку та просуванню малого бізнесу внутрішньо переміщених осіб, осіб з інвалідністю, осіб похилого віку та інших осіб з-поміж вразливих категорій населення.

До участі у заході запрошуються особи віком від 18 років, які належать до цільової групи проєкту, планують відкрити власну справу та зареєструватися як фізична особа-підприємець або поновити свою діяльність як ФОП і отримати необхідні знання та навички ведення власного бізнесу в сучасних умовах.

У відборі можуть брати участь жінки, які мешкають у громадах, залучених до проєкту: Олександрійська, Знам?янська, Приютівська, Кременчуцька громади.

??Кількість місць обмежена.

?? Щоб долучитися до тренінгу, обов?язково потрібно бути учасницею телеграм-спільноти "Жіночий консиліум" та заповнити анкету.

Оберіть спільноту вашої громади та доєднуйтесь:

?Жіночий консиліум. Приютівка - https://cutt.ly/fXU5iqH

?Жіночий консиліум. Знам'янка - https://cutt.ly/hXlYix1

?Жіночий консиліум. Кременчук - https://cutt.ly/1BGZMSb

?Жіночий консиліум. Олександрія - https://cutt.ly/JBGZ8NK

Які критерії відбору учасниць тренінгу?

?? Наявність чіткої ідеї або плану запуску власної справи.

?? Відповідність запланованої діяльності викликам часу.

?? Реалістичність втілення ідеї.

?Дедлайн подачі заявок: 23 жовтня 2022 року.

?Захід проводиться у межах проєкту «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України», що фінансується завдяки допомозі Великої Британії від Уряду Великої Британії та впроваджується організацією Пакт і ГО ОГІЦ.