У Приютівській громаді для аеророзвідників українського війська придбали квадрокоптер

  • 217

Фото без описуУ Приютівській громаді для аеророзвідників українського війська придбали квадрокоптер DJI Mavic 3 Fly More Combo, більшу частину грошей на який зібрав колектив апарату селищної ради. Вартість «пташки» − 115 000 гривень, й вже скоро вона допоможе нашим захисникам виявляти та знищувати ворожу техніку, позиції та самих окупантів.

Безпілотник добре підходить для розвідки завдяки дуже тихим гвинтам та датчикам, що фіксують перешкоди на відстані до 200 м. Крім того, дрон оснащений тепловізором для нічної зйомки та камерою, здатною знімати відео у форматі 4К та передавати зображення на відстань до 15 кілометрів.

Дякуємо комунальними установам, підприємствам, представникам бізнесу та товаришам військовослужбовців, які прийняли пропозицію про збір великої суми коштів. Продовжуємо працювати невпинно, адже попереду чимало випробувань, здолати які ми можемо лише разом.

Нагадаємо, минулого місяця після повного технічного обслуговування на Південний напрямок фронту було передано мікроавтобус FORD Transit.