Учнівське самоврядування Приютівської громади в дії!

  • 323

Фото без опису

В умовах, коли всі ми об’єднані заради спільної мети, заради Перемоги, осторонь не залишаються і Лідери закладів освіти Приютівської громади. Сьогодні, 19 жовтня 2022 року, відбулося перше засідання Ради учнівського парламенту «Майбутнє України», що буде провадити свою діяльність спільно з громадською організацією «Табір «Патріот»».

В теплій і невимушеній атмосфері зібралися 12 активних учнів із закладів загальної середньої освіти громади. На засіданні, шляхом відкритого голосування, із 4 кандидатів обрали т.в.о. голови Ради – Івана КАРПИНСЬКОГО, його заступника – Дмитра КОРДЕЦЬКОГО та членів Ради, які будуть представляти нашу громаду на черговій сесії обласного парламенту.

Постійний склад парламенту буде сформований у листопаді, коли пройдуть вибори Голови Ради. Протягом жовтня місяця буде тривати виборча кампанія.

Творчі ідеї, позитивне мислення та енергія, повна креативу – саме так можна описати збір лідерів учнівського самоврядування шкіл громади. Підлітки активно працювали, засідання пройшло цікаво та продуктивно і дало усім поштовх до нових ініціатив та починань. Побажаємо успіхів нашим Лідерам! Це тільки початок!