Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

  • 239

Фото без опису

21 жовтня члени виконавчого комітету Приютівської селищної ради вкотре зібралися на чергове засідання для розгляду ряду поточних питань.

Традиційно присутні підтримали рішення про надання матеріальної допомоги на лікування мешканців територіальної громади на загальну суму 9 000 гривень. Четверо заявників отримають одноразові виплати на підставі довідок КНП «Олександрійський онкологічний диспансер Кіровоградської обласної ради» та КП «Центральна міська лікарня м. Олександрії Олександрійської міської ради».

Далі розглянуто ряд питань, що були подані на розгляд Службою у справах дітей стосовно внесення змін до рішень виконавчого комітету №69 «Про утворення координаційної ради з питань попередження правопорушень та інших негативних проявів серед дітей» та №72 «Про утворення комісії з питань захисту прав дитини» − у зв’язку з кадровими змінами; затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав; надання статусу дитини позбавленої батьківського піклування; про відібрання дітей від матері у зв’язку із загрозою життя та здоров’я.

Затверджено також нові склади опікунської ради та координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми, що діють при виконавчому комітеті Приютівської селищної ради.

Серед інших питань: присвоєння адреси об’єкта будівництва у селі Веселе; надання погодження на знесення аварійних дерева (акації) у селі Косівка в кількості 1 шт., що розташована на дільниці автошляху Т1215; надання погодження розчистки земельних ділянок від порослі у селах Косівка та Новоульянівка.