Учасниці проєкту "Жіноче лідерство: на шляху відновлення України" мають шанс отримати фінансування для відкриття власного бізнесу

  • 216

Фото без опису

Дівчата, що мешкають у Приютівській громаді та залучені до проєкту "Жіноче лідерство: на шляху відновлення України", що фінансується завдяки допомозі Великої Британії від Уряду Великої Британії та впроваджується організацією Пакт і ГО ОГІЦ, мають шанс отримати фінансування для відкриття власного бізнесу!!!

Напередодні 4 учасниці, які пройшли конкурсний відбір, здобули нові знання та потужний емоційний поштовх для реалізації власної справи на триденному інтенсиві у м. Світловодськ Тренінг "Бізнес-модель для власної справи".

Багато практичних завдань дали чітке розуміння подальшого вектора розвитку, а предметний розгляд бізнес-ідей виявив їх слабкі та сильні сторони. При складанні плану на найближчі роки дехто з учасниць істотно трансформував теперішні ідеї.

Дівчата отримали від тренерів Anna Gulevska та Serhiy Kornyliuk дуже відповідальне домашнє завдання — написати бізнес-план у визначені терміни, до 12 листопада! За результатами розгляду кращі бізнес-моделі у рамках проєкту отримають необхідну для старту чи масштабування бізнесу техніку від ГО ОГІЦ.

Тож побажаймо нашим дівчатам успіху!!!

Щоб не пропускати анонси наступних подій, доєднуйтесь до телеграм-спільноти Приютівської громади: https://cutt.ly/fXU5iqH