Працівників культури привітали зі святом

  • 166

Фото без опису9 листопада відбулися урочистості з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. З професійним святом їх вітали голова Приютівської селищної ради Андрій Коломійцев та секретар Вікторія Лисенко.

Голова громади Андрій Олександрович підкреслив, що культура для будь-якої країни є стрижнем, на якому будується держава.

"Культура – це наша самобутність, це душа нашого народу," - наголосив він. - І ворог марно намагається знищити наші культурні центри, сподіваючись вбити душу України. Наші бійці захищають рідну землю та воюють за те, щоб українці зберегли свою ідентичність, свою національну культуру та заявили про неї всьому світу як народ-переможець. Свій фронт тримаєте й ви - працівники культурної сфери, активно підтримуєте військових, у своїх закладах облаштовуєте волонтерські центри та одночасно продовжуєте радувати нас своєю творчістю, - зазначив він. Кожному з присутніх також побажав здоров'я, миру, добра та якнайшвидшої - Перемоги! До того ж у ході зустрічі він відзначив подяками кращих працівників галузі.