У Приютівській громаді на завершальному етапі ремонтні роботи дорожньої інфраструктури

  • 191

Фото без описуНещодавно було проведено відновлення покриття вулиць і доріг комунальної власності та автомобільних доріг загального користування місцевого значення, зокрема в межах населених пунктів.

Днями у Приютівці завершили ремонт дороги по вул. Межевій (від перехрестя з вул. Шкільною до магазину «Купець»), а тижнем раніше у Новоселівці по вул. Степовій. Вказані дороги мають важливе стратегічне значення для підприємств, що залучені до питань обороноздатності країни.

Поряд із цим, з метою утримання в належному стані доріг, що не мають твердого покриття, комунальним автогрейдером проводиться їх профілювання з частковим підсипанням щебенево-піщаною сумішшю. Протягом останнього часу відновлювальні роботи виконувалися у Приютівці, Протопопівці, Войнівці, Косівці, Лікарівці та Костянтинівці.

За останні декілька місяців дорожники реанімували пошкоджені ділянки та виконали ямковий ремонт доріг: від автошляхів державного значення М-22 (Полтава – Олександрія) до Лікарівки та М-30 (Дніпро – Олександрія) до Андріївки. Чималий обсяг робіт виконано й на дорозі загального користування місцевого значення О-121601 (Олександрія – Войнівка), яка починається у 14-му мікрорайоні Олександрії та закінчується у самій Войнівці.

Ці ділянки автомобільних доріг загального користування місцевого значення, які не перебувають на балансі громади, були визначені Приютівською селищною радою для спільного фінансування робіт з ДП «Агентство місцевих автомобільних доріг».

Раніше в межах Приютівки та Протопопівки провели частковий ямковий ремонт автомобільної дороги територіального значення Т-1215 (Глинськ – Олександрія – Петрове). Тижнем раніше на цьому відрізку була нанесена розмітка, а вже днями ремонт дороги має продовжитися в напрямку Косівки.