В аграрному ліцеї відбулися спортивні змагання з нагоди Дня працівників сільського господарства

  • 172

З нагоди Дня працівників сільського господарства Відділом освіти, молоді та спорту Приютівської селищної ради спільно з ДЮСШ «Колос», за підтримки та на базі Олександрійського професійного аграрного ліцею було організовано спортивні заходи «Рухайся до Перемоги України!».

Паралельно для учасників заступником з виховної роботи Олександрійського професійного аграрного ліцею Олександрою Максимівною Бабіч було проведено профорієнтаційну роботу.

В рамках заходів провели спортивну естафету, змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки, а також товариську гру з міні – футболу. Взяли участь 6 команд: Користівського, Косівського, Протопопівського, Цукрозаводського ліцеїв Приютівської селищної ради, команда ДЮСШ «Колос» (відділення с. Войнівка) та команда «ОПАЛ» (аграрного ліцею).

За результатами естафети:

- І місце - Цукрозаводського ліцей.

- II місце - Протопопівський ліцей.

- III місце - Косівський ліцей.

- Звання «Найвлучніший стрілець» здобула Дарія Кошельнюк, учениця Косівського ліцею Приютівської селищної ради.

Щиро дякуємо за допомогу в організації та проведенні заходу директору Олександрійського професійного аграрного ліцею Сергію Григоровичу Братченку, директору ДЮСШ «Колос» Наталії Василівні Черновій. А також хочемо відзначити та подякувати вчителям фізичної культури: Ігорю Георгійовичу Дунчику, вчителю фізичної культури аграрного ліцею, Володимиру Володимировичу Дяківу, Кирилу Андрійовичу Решетняку, Ігорю Володимировичу Кондратьєву та Лаврівському Віталію Васильовичу, вчителям фізичної культури закладів загальної середньої освіти Приютівської селищної ради.