Приютівська громада – Високопільській: місцевим жителям доставили гуманітарну допомогу

  • 139

Фото без описуВчора, 24 листопада, з Приютівської територіальної громади у селище Архангельське Херсонської області доставили близько 2 тонн гуманітарної допомоги. Саме з цього населеного пункту Високопільської громади тікали від війни деякі з переселенців, які знайшли прихисток в нашій громаді.

Вантаж зустріли місцеві жителі та волонтери, які розповіли про те, що вони пережили за час окупації. Наразі люди живуть у вкрай складній гуманітарній ситуації через дії роcійських окупантів, які знищили там практично всю інфраструктуру – енергетичну, газову, водну, дорожню. Тому дуже раді бачити українців, які приїжджають їх підтримати, підбадьорити, допомогти.

Потребуючим передали продукти харчування, теплий одяг, ліхтарики, свічки, засоби гігієни та інші необхідні речі. Крім того, завезли херсонцям державні прапори та продукцію з офіційною символікою Приютівської громади.

Висловлюємо вдячність усім мешканцям, хто долучається до допомоги українцям у цей складний час, хто підтримує нашу волонтерську діяльність, піклуючись про біженців та надаючи допомогу засобами для життя. Щира подяка депутату Олександрійської міської ради Віталію Заріцькому за організацію вантажного транспорту.

💪 Продовжуємо робити все і на всіх фронтах, задля нашої спільної перемоги!