Вже скоро у Приютівці буде працювати ательє «Країна майстрів»

  • 148

Фото без опису

Анна Данілова – жителька Приютівки, учасниця проєкту «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України», постійна активна учасниця заходів, пройшла навчання на тренінгу «Бізнес-модель для власної справи». Аня розробила бізнес-план на започаткування власної справи, а саме відкриття ательє з пошиття та ремонту одягу. Дівчина планує також виготовляти унікальні крафтові сумочки-шопери та проводити спільні майстер-класи з місцевими майстринями.

Загалом, на фінансування бізнес-ідей було подано 16 заявок, з яких підтримали – 4. Серед них і заявка нашої Анни Данілової тож в рамкаж проєкту, донорами буде профінансовано закупівлю обладнання для ательє на 100 тис. гривень!

Зараз тривають активні підготовчі роботи: реєстрація ФОПу та закупівля обладнання, облаштування місця розташування майстерні. Тож, чекаємо на відкриття вже найближчим часом!

Проєкту «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України» фінансується завдяки допомозі Великої Британії від Уряду Великої Британії та впроваджується організацією Пакт і ГО ОГІЦ.