Свято від волонтерів для дітей влаштували Цукрозаводському БК

  • 153

Фото без опису

Свято від волонтерів для 50 маленьких Приютівців та дітей із родин вимушених переселенців влаштували 29 листопада у Цукрозаводському СБК. Організатором заходу виступила − команда творчих волонтерів на чолі з Єгором Ющиком з Олександрії.

Саме вони за підтримки небайдужих меценатів − запропонували малечі різноманітні ігри, конкурси й розваги. Такі інтеграційно-адаптаційні заходи дуже важливі особливо сьогодні, адже діти одні з найвразливіших зараз категорій. «Важливо у такий час дати можливість дітям відволіктися від сумних обставин і подарувати їм трішки звичайного щасливого дитинства. Тому ми організували для них веселі квести, ігри, цікаві конкурси, подарунки та сюрпризи від наших благодійників, які підтримали цю ініціативу», − каже Єгор Ющик.

Разом з ним патріотичну розважальну програму для дітей підготувли й інші волонтери- аніматори, які від щирого серця підготували дитяче свята. Та подарувати його учасникам трохи приємних емоцій, спогадів, відчуттів, щоб їх розрадити у такі буремні часи. Саме так підтримують дітей та тримают «культурний фронт» діячі культури нашої та сусідніх громад. І діти після цих заходів з купою позитивних емоцій поверталися додому.

А ми висловлюємо щиру подяку усім меценатами та благодійникам, які підтримали Єгора з такою доброю та щирою ініціативою та подароване дітям свято. Цінуємо Вашу людську щедрість і небайдужість та від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою і достатку.