В Інклюзивно-ресурсному центрі надається психолого-педагогічна допомога та забезпечується системний кваліфікований супровід

  • 139

Фото без опису

З метою реалізації права дітей з особливими освітніми потребами на здобуття освіти в КУ «ІРЦ» надається психолого-педагогічна допомога та забезпечується системний кваліфікований супровід, в тому числі, дітей з обмеженими фізичними можливостями.

Щороку, 3 грудня, відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю. Цей день націлений на привернення уваги до проблем людей з особливими потребами, захисту їхніх прав, толерантного та милосердного ставлення до них.

Напередодні цього дня фахівцями КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Приютівської селищної ради було проведено дидактичні ігри: «Ніжне слово», «Сонечко милосердя», виховну годину «Урок доброти» з учнями та вихованцями, під час якого діти мандрували країною «Доброти», переглянули мультфільми про співчуття, мудрість, толерантність, справжню дружбу, прослухали та обговорили повчальні казки про доброзичливе ставлення до людей та тварин. Разом дійшли до висновку, що потрібно бути врівноваженими, добрими, доброзичливими, щирими, відвертими, уважними у ставленні один до одного.