На Херсонщину із Приютівської громади доставили чергову допомогу

  • 174

Фото без опису

14 грудня до Нововоронцовської громади, що на Херсонщині, із Приютівської громади доставили близько 2 тонн гуманітарної допомоги.

Здебільшого тут відсутня електроенергія, газ та зв'язок, а внаслідок обстрілів та посилення негоди, ускладнений доїзд цивільного автотранспорту, тож місцевому населенню вкрай важко дістати навіть базові речі першої необхідності.

Тож потребуючим привезли, зокрема, продукти харчування, свіжу випічку, питну бутильовану воду, теплі ковдри. Також – засоби гігієни та підгузки для малюків. Одна з цілей поїздки – подарувати новорічне свято дітям, які постраждали від воєнних дій та опинилися в складних життєвих обставинах. Так, доставили іграшки, канцелярські товари, одяг та солодощі.

Дякуємо всім структурним підрозділам, працівникам освіти, культури, активним мешканцям і підприємцям Приютівської громади, які долучаються до ініціатив та невтомно трудяться для нашої перемоги.

В тому числі релігійній громаді «Церква Божа – Промінь Надії» та Німецько-українському фонду «Коло друзів Неємії». Зокрема, холдингу «Агровіста» за надані хлібобулочні вироби.

Також висловлюємо слова вдячності ЦВС 175 ОБ ТрО за супровід та координування транзиту гуманітарної допомоги.

Доправити допомогу до Херсонської області згодився депутат Олександрійської міської ради Заріцький Віталій Васильович.