Створений у Центральній бібліотеці Батьківський клуб отримав матеріальне забезпечення від ЮНІСЕФ

  • 415

Фото без описуЩоб допомогти дітям, їхнім батькам та опікунам знизити рівень стресу, впоратися з емоційним навантаженням та піклуватись про здоров'я, безпеку та розвиток дітей під час війни, у Приютівській громаді за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) створено батьківський клуб «Міцна родина-сильна Україна».

Днями фонд передав на батьківський клуб безліч матеріалів для проведення майстер-класів, ігор, а також подарунки для дітей, зокрема для найменших – кубики, пазли та кольоровий папір; для старших – блокноти та олівці. Для потреб бібліотеки надали такий потрібний у роботі фліпчарт. Більше того, бібліотечний простір поповнився банером та прапором «Дитяча точка СПІЛЬНО».

Центральна бібліотека у селищі Приютівка стала однією з 25 публічних бібліотек Кіровоградщини, які є учасницями проєкту «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх сімей, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні».

Нагадаємо, щоп’ятниці до бібліотеки на засідання клубу сходяться батьки з дітками від 2 до 17 років. Для батьків спікери проводять тренінги, бесіди на різні теми. В цей час бібліотечні працівники проводять майстер-класи, грають з дітками в розвиваючі ігри.