Новорічні дива для дітей громади

  • 321

Фото без описуУ новорічно-різдвяні свята усі діти світу чекають на дива, подарунки та увагу дорослих. І саме для того, щоб трішки підтримати наших діток, в усіх закладах культури Приютівської громади пройшов цикл святкових заходів.

Так, у ЦКД відбувся показ Різдвяного мультфільму та пройшло новорічне свято. У Березівському, Костянтинівському, Недогарському СБК пройшли новорічні майстер-класи, що неабияк заохотило дітей та батьків. У гарній святковій атмосфері пройшли заходи і в Косівському, Недогарському, Войнівському та Новоселівському СБК, а саме відбулися розважально-ігрові програми. Під час їх проведення дітки могли погратися, показати свої таланти, почастуватися смаколиками, бо новорічне свято – це завжди радість та сміх, якого зараз нам всім так бракує.

У той же час у Центральній бібліотеці Приютівки пройшла низка театралізованих дійств та творчих майстер-класів. Зокрема, розважальна ігрова програма для дітей. Різноманітні творчі майстерні та майстер-класи проводилися і в бібліотеці с. Андріївки, с. Косівки, с. Константинівки, та с. Лікарівки. Під час цих заходів їх юні учасники мали змогу виготовити різні цікаві поробки своїми руками.

А от, у Мистецькій школі Приютівки пройшов великий новорічний захід – звітний концерт учнів закладу та костюмовано-ігрова програма «Казка поряд з нами». Всі ці заходи проводилися з однією метою – підтримати наших маленьких жителів і подарувати їм трішки тепла, ніжності, любові і гарного настрою. Це так необхідно саме сьогодні, коли наша Україна бориться з агресором, і демонструє незламність духу та сили, і віри в світле майбуття нашої Батьківщини.