Cума задоволених матеріальних допомог у 2022 році становить майже півмільйона гривень

  • 331

Фото без опису

Перед виконавчим комітетом у 2022 році постали низка складних завдань і викликів, пов’язаних з військовою агресією російської федерації проти України. Довелося вирішувати багато непередбачуваних і нелегких задач.

Протягом року було проведено 25 засідань виконавчого комітету, на яких розглянуто понад 200 питань. Багато з них стосувалися комунальних, господарських, безпекових питань, підтримки Збройних Сил і внутрішніх переселенців.

Кожного засідання виконкомом селищної ради приймалися рішення щодо виплати матеріальних допомог на лікування, членам сімей загиблих військових та пораненим. Загальна сума задоволених виплат становить майже півмільйона гривень.

Зокрема, за підсумками 2022 року з місцевого бюджету за Програмою соціальної підтримки учасників АТО/ООС, членів їх сімей та вшанування пам’яті загиблих на 2022 рік було виплачено понад 380 000 гривень, з них: 255 000 гривень – виплати 17 пораненим на лікування, 120 000 гривень – родинам загиблих військових, ще 9 000 гривень – особам, що були учасниками АТО/ООС.

На лікування у зв’язку з тяжкими захворюваннями виплати призначені 34 заявникам на загальну суму 79 500 гривень.

На підсумковому засіданні селищний голова Андрій Коломійцев та його заступник Тетяна Панета подякували всім членам виконавчого комітету за витримку, відданість праці і служіння територіальній громаді.