У Приютівській громаді з’явився ще один поліцейський офіцер

  • 360

Фото без опису

У рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» сьогодні, 5 січня, представники місцевої влади вручили ще одному поліцейському громади ключі від службового автомобіля.

Це вже третій ПОГ, який обслуговуватиме громаду. Він виконуватиме усі функції дільничного, але отримає ще й додаткові повноваження. Зокрема, зможе регулювати дорожній рух, виписувати штрафи та працювати з родинами, які потрапили в складну життєву ситуацію.

Автомобіль, який Олександр Бережний отримав у своє службове розпорядження, допоможе патрулювати вдень і вночі, оперативніше реагувати на виклики і повідомлення та ефективніше боротися із правопорушеннями. У цьому спеціалізованому авто є все необхідне для цілодобового виконання обов’язків.

💬 Налагодження співпраці між поліцією, громадою і владою міцнішає, зауважив під час представлення начальник ГУНП в Кіровоградській області Роман Козьяков. Полковник поліції подякував Приютівській селищній раді за співпрацю у створенні безпекового середовища громадян та вручив Андрію Коломійцеву лист-подяку.

За належне виконання завдань поліції з дотриманням принципів діяльності та особистий внесок у безпеку Приютівської громади, також були відзначені капітани поліції Олександр Чередніченко та Віталій Нікулін, які працюють з моменту відкриття Поліцейської станції у 2019 році. За час роботи зуміли позитивно налагодити співпрацю як зі старостами, так із жителями сіл, які входять до сфери обслуговування.

💪 Тож, в 2023 році не зупиняємось і продовжуємо працювати над тим, щоб проживання у громаді ставало більш безпечним, а громадяни почувалися захищеними.