За 2022 рік у ЦНАПі опрацювали понад 12 тисяч звернень громадян

  • 363

Фото без описуПопри всі виклики, які громада долала через повномасштабне вторгнення агресора, Приютівська селищна рада забезпечила стабільну роботу Центру надання адміністративних послуг. Так, минулого року 11 784 документів заявники подали безпосередньо до ЦНАПу (смт Приютівка, вул. Шкільна, 4), 661 − до віддаленого робочого місця адміністратора (с. Косівка, вул. Центральна, 50).

Найбільш актуальними послугами для заявників у 2022 році стали реєстрація прав на нерухоме майно, місця проживання/зняття з реєстрації місця проживання, послуги соціального характеру (субсидії, пільги, посвідчення багатодітним сім’ям, довідки ВПО) та місцевого значення (взяття на квартирний облік, надання матеріальної допомоги, надання дозволу на порушення об’єктів благоустрою, кронування дерев). Звичайно ж, затребуваними залишаються послуги з реєстрації бізнесу, надання витягів з Державного земельного кадастру про земельну ділянку та нормативно грошову оцінку.

Звертаємо увагу, що у разі відсутності світла ЦНАП продовжує надавати послуги, у т.ч. пов’язані із роботою електронних систем/реєстрів.