Із Приютівської громади до Херсонщини вирушив черговий гуманітарний вантаж

  • 405

Фото без описуМешканці кожного старостинського округу долучилися до акції «Допомога Корабельному району міста Херсон». Вони принесли продукти харчування, засоби гігієни, теплі речі та багато інших речей, що необхідні Незламному Херсону. Як і раніше, вдалося зібрати дві тони гуманітарної допомоги.

Майже на кожному ящику є підпис, яка установа чи організація його збирала, малюнки та побажання. Так приютівчани підтримали співвітчизників, які пережили окупацію та ще й досі не оговталися від неї, живучи без світла, води, їжі та тепла.

Серед доставленого вантажу й будматеріал, який у Херсоні зараз є вкрай дефіцитним через постійні обстріли – ПВХ-плівка. Як зазначили у адміністрації району, плівка їм знадобиться для заклеювання вікон в одному з перинатальних центрів, який днями постраждав від терористичної атаки ворога.

З-поміж цього, доставили матеріально-технічне підкріплення й нашим захисникам. Це обладнання й речі, зокрема бензопила та хімічні грілки.

Дуже раді, що наші люди, зокрема ті, що перебувають наразі за кордоном, а також релігійні громади вкотре відізвалися і готові допомагати. Також хочемо відзначити працівників комунальних установ, закладів освіти і культури, центрального офісу та старостинських округів.

Зокрема, вдячні елеватору ТОВ «УкрАгроКом» за надану промислову плівку, ТОВ «АгроВіста» та ТОВ «Агродар-ЛТД» за борошно, цукор та крупи.

Також висловлюємо слова вдячності команді «Програми DOBRE» за виділення коштів для придбання солодощів для діток.

Щира подяка депутату Олександрійської міської ради Віталію Заріцькому за організацію вантажного транспорту, а також його колезі Ігорю Ділієву за виготовлення 100 хімічних грілок для військових.