На черговому засіданні виконавчого комітету розглянули ряд важливих питань

  • 431

Фото без опису

25 січня члени виконавчого комітету Приютівської селищної ради вкотре зібралися на чергове засідання для розгляду ряду поточних питань.

Традиційно присутні підтримали рішення про надання матеріальної допомоги на суму 46 тис. грн. Цього разу, одноразові виплати призначені родині загиблого військового, пораненому учаснику російсько-української війни та онкологічно-хворому на лікування.

У ході засідання також розглянуто питання, що були подані на розгляд відділом інфраструктури та земельних відносин стосовно надання дозволів на кронування аварійно-небезпечних дерев у Новоселівці та Приютівці.

Поряд із цим, переведено з розряду громадських у розряд індивідуальних колодязі, які знаходяться у Костянтинівці, Приютівці, Протопопівці, Степанівці та Андріївці. Це зумовлено наявністю централізованого водопостачання за вказаними адресами у запропонованому проєкті рішення.

Серед інших питань: затвердження висновку про доцільність відібрання дитини від матері; визначення місця проживання неповнолітніх дітей; надання пільги та ін.