На сесії ухвалили ряд важливих рішень

  • 590

 

Фото без описуНа початку до присутніх звернувся командир окремого загону спеціального призначення Національної Гвардії України із вдячністю нашій громаді за допомогу, зокрема додаткове забезпечення ОЗСП та розв’язання соціально-побутових проблем підрозділу. На знак вдячності селищному голові Андрію Коломійцеву вручили подяку за плідну співпрацю.

На сесію також завітали представники учнівського самоврядування. Молодь ознайомилася із системою електронного голосування та мала змогу розповісти депутатам про свою діяльність та подальші плани, які хочеться втілити в найближчому майбутньому.

Далі присутні заслухали звіт за рік роботи поліцейських офіцерів громади Олександрійського РВП ГУНП в Кіровоградській області. Про криміногенну обстановку на території Приютівської громади, проблемні питання, скоєні злочини та їх розкриття, розповіли Віталій Нікулін та Олександр Чередніченко.

Після виступів гостей, оголошення депутатських запитів, заяв та звернень присутні перейшли до розгляду питань порядку денного.

Відпочатку було ухвалено рішення щодо приватизації, оренди землі та майна Приютівської громади, зокрема, з інвентаризації земель, грошову оцінку ділянок тощо. Також було погоджено межі території з Олександрійською територіальною громадою.

Далі сесія затвердила зміни до бюджету Приютівської селищної територіальної громади на 2023 рік. За рахунок уточнення вільного залишку загального, спеціального фонду та субвенції соціально-економічного розвитку, збільшено видатки: галузь освіти – 3,70 млн. грн.; галузь культури – 117,00 тис. грн.; Мистецька школа – 652,12 тис. грн.; благоустрій – 1,19 млн. грн.; фінансова підтримка КП «Водолій» – 430,00 тис. грн.; житлово-комунальне господарство (придбання сміттєвозу) – 3,8 млн. грн.; територіальна оборона – 816,90 тис. грн.; субвенції бюджетам різних рівнів – 3,35 млн. грн.

Наступними питаннями розглянуто звіти старост за їх діяльність у 2022 році, звіт про виконання бюджету селищної ради за 2022 рік та про хід виконання Програми розвитку освіти на 2020-2022 роки.