Жінки і дівчата Приютівської громади вперше спробували для себе техніку виготовлення ароматизованих саше

  • 528

Фото без опису

Психологічне розвантаження, стабільний емоційний стан, можливість відволіктися від негативних новин і проблем є дуже потрібним для жінок сьогодні! Це є одним із завдань проєкту «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України», що з серпня 2022 року реалізується ГО «ОГІЦ» за підтримки Пакт на території Приютівської громади.

Так, черговим ретрітним заходом в рамках проєкту була творча майстерня «Флорентійське саше» яка проходила у просторі підтримки «Важлива», обладнаному за кошти донорів. Жінки і дівчата Приютівської громади вперше спробували для себе цю техніку виготовлення ароматизованих саше на основі соєвого воску. Залучена майстриня − Юлія Левандовська, розповіла дівчатам про методику виготовлення виробів із соєвого воску та особливості роботи. Приємно, що всі жінки знайшли між собою спільну мову, і ті хто вже був знайомий між собою, і новенькі. Сказати, що усі були у захваті від результату роботи – це нічого не сказати!

По завершенні зустрічі жінки висловлювали свої думки стосовно того, що подібні зустрічі дуже необхідні у цей важкий час, щоб відволіктися, перезавантажитися, зарядитися енергією і вірою у жіночому колі.

Бажаєте долучитися до жіночої спільноти і брати участь у наших заходах? Переходьте за посиланням https://t.me/+26SvyxRiNi81NTQ6 в телеграм группу проєкту «Жіночий консиліум. Приютівка».

Захід відбувся у межах проєкту «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України», що фінансується завдяки допомозі Великої Британії від Уряду Великої Британії та впроваджується організацією Пакт і ГО ОГІЦ.