Виконавчий комітет розглянув ряд поточних питань

  • 495

Фото без опису

Сьогодні, 8 лютого, під головуванням селищного голови Андрія Коломійцева відбулося чергове засідання виконавчого комітету. До порядку денного було включено 10 проектів рішень.

На засіданні ухвалено перелік з трьох мешканців Приютівської громади, яким за рахунок місцевих коштів буде надано разову матеріальну допомогу на термінове дороговартісне лікування. З них двоє заявників, зокрема, є пораненими учасниками російсько-української війни. На надання матеріальної допомоги буде перераховано 33 тис. грн.

Далі розглянуто ряд питань, що були подані на розгляд Службою у справах дітей стосовно вибуття дітей із сім’ї патронатного вихователя; внесення змін у підставі про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування; внесення змін до рішення про встановлення опіки (піклування) над дітьми-сиротами.

Визначено обсяг компенсації витрат для 61 власників жилих приміщень, пов’язаних з безоплатним розміщенням внутрішньо переміщених осіб за січень 2023 року. Сума компенсації на оплату комунальних послуг минулого місяця склала 167,58 тис. грн.

Серед інших питань: надання погодження на знесення аварійних дерев або сухостійних дерев у Протопопівці (3 шт.)