У Приютівській громаді вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

  • 306

Фото без описуСьогодні, вся країна вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні. 20 лютого 2014 року увійшло в українську історію, як один з найкривавіших та трагічніших днів. Цей день став переламним в Революції Гідності, саме цього дня тисячі присутніх на Майдані українців пройшли точку неповернення. Безчинства, страшні розстріли ініційовані тодішньою злочинною владою не залякали наш народ. В той холодний, лютневий день Україна остаточно зробила свій вибір і боротьба за нього триває й досі.

З нагоди дев’ятої річниці, у селищі Приютівка на подвір‘ї Користівського ліцею, відбувся мітинг-реквієм «Герої не вмирають». Андрій Коломійцев спільно з представниками апарату Приютівської селищної ради, працівниками комунальних установ громади, культури та небайдужими мешканцями громади вшанували всіх загиблих, хто віддав своє життя за вільну, незалежну Україну.

«Вони віддали своє життя і я впевнений, що якби потрібно було б це зробити знову, жоден з них не зробив би іншого вибору», – зазначив селищний голова.

Одним із атрибутів мітингу були синьо-жовті серця, якими закарбували пам'ять полеглих за незалежність країни.

Герої не вмирають! Вмирають вороги!