У Приютівській громаді провели роз’яснювальну роботу з набору до «Гвардії наступу»

  • 331

У нашій державі активно триває формування восьми бригад «Гвардії наступу», які мають підсилити українські сили оборони високо мотивованими бійцями для звільнення окупованих територій.

Сьогодні у рамках інформаційно-роз’яснювальної роботи зі створення нових підрозділів нашу громаду відвідали начальник Олександрійської районної військової адміністрації Ольга Коріненко, заступник начальника Олександрійського районного відділу поліції ГУ НП України в Кіровоградській області, підполковник поліції Віталій Кравцов, заступник начальника відділу кадрів Центрального територіального управління Національної гвардії України м. Дніпро, підполковник Ярослав Дишук.

На зустрічі з населенням Ольга Коріненко зазначила, що до лав «Гвардії наступу», що перебуватимуть у підпорядкуванні Національної поліції, Національної гвардії та Державної прикордонної служби, можуть вступити всі вмотивовані та патріотично налаштовані мешканці району, і в тому числі – Приютівської громади. «Війна продовжується, – зазначила Ольга Коріненко. – Тому є потреба в тих, хто має сміливість та свідоме бажання стати на захист української землі та нашої свободи. У кожного є історична можливість долучитись до «Гвардії наступу», переможних бойових підрозділів».

Більш детальні роз'яснення щодо національної рекрутингової програми з формування «Гвардії наступу» надали представники Національної поліції та Національної гвардії.