У Приютівській громаді продовжує діяти комісія з питань захисту прав дитини

  • 318

Фото без описуДнями під головуванням заступника селищного голови Тетяни Панети відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини. Комісія, що діє при виконавчому комітеті Приютівської селищної ради, працює для результативного вирішення проблеми виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення інтересів кожної дитини, реалізації її прав та інтересів.

На комісію було винесено питання, які попередньо опрацював начальник служби у справах дітей Ярослав Коряковцев. Розглядалися питання про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт, дітей, ПБП та дітей із сімей СЖО; надання висновку органу опіки та піклування щодо усунення перешкод у спілкуванні з дитиною, її вихованні та визначення способу участі у вихованні та спілкуванні з малолітньою дитиною; надання дозволу на дарування житлового будинку, право користування яким має неповнолітня дитина; про стан виконання батьківських обов’язків.

За результатами засідання комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.