Вітаємо ученицю Бутівської філії, яка виборола III місце у олімпіаді з математики

  • 309

Фото без опису

Олімпіада з математики – це простір для розширення і поглиблення знань, пізнання нового, розвиток математичної інтуїції та розкриття інтелектуального потенціалу, де плекають та зрощують таланти.

ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики 2022/2023 навчального року за єдиними завданнями був проведений у два тури. 134 учні закладів загальної середньої освіти Кіровоградщини демонстрували свої знання, нестандартне мислення, розв’язуючи завдання у дистанційному форматі.

На підставі рішення журі ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики, наказом департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної військової адміністрації, затверджено список переможців та нагороджених дипломами департаменту освіти і науки Кіровоградської ОВА.

Вітаємо ученицю 9-го класу Бутівської філії Користівського ліцею Приютівської селищної ради Мармазу Крістіну, яка виборола ІІІ місце в даній олімпіаді та учителя математики закладу Скворцову Лілію Олегівну, яка підготувала ученицю до непростих випробувань та розв’язування нетривіальних математичних завдань.