У Приютівській громаді проводжали зиму і збирали кошти для військових

  • 260

Фото без опису25 лютого в Протопопівці відбувся благодійний ярмарок «Весну зустрічаємо – перемогу здобуваємо», яким відкрили цикл благодійних заходів по нашій громаді.

Запальні ведучі та талановиті виконавці захопили присутніх пісенними виступами. Люди з цікавістю спостерігали за сценою, співали, танцювали та змагались у спортивних випробовуваннях. Звичайно, куштували різні смаколики: куліш, вареники, пиріжки, тістечка та багато іншого. Також були представлені вироби декоративно-ужиткового мистецтва. Працівники Центру культури та дозвілля радо вітали присутніх та розігрували лотерею.

Захід був організований Центром культури і дозвілля, до якого долучилися творчі колективи, зокрема з Лікарівки, Недогарок, Березівки та Приютівки. Також висловлюємо вдячність «Вишневій садибі» та Протопопівським соціальним працівникам КУ «ЦНСП».

Спільними зусиллями було зібрано 10 850 грн., з яких 2 050 грн. – благодійний внесок Протопопівського ліцею. Всі кошти підуть на потреби наших військових, тож кошти розподілили: 4 400 грн. передали волонтерам на матеріали для плетіння сіток, а решту – перерахуємо на придбання квадрокоптеру AUTEL EVO II для 2 батальйону 10 ГШБ.

Сьогодні люди зустрічають весну, яка обов’язково наблизить українців до Перемоги!