У Приютівській громаді привітали жінок зі святом весни

  • 393

Цьогоріч свято весни в Україні відзначають по-особливому. Українки просять не вітати їх, а натомість відправляти допомогу Збройним Силам України та підтримувати тих, хто цього гостро потребує.

Своєю чергою, у Приютівській громаді вирішили урізнобарвити будні волонтерок, жінок з опікунських та патронатних родин, матерів-героїнь, сестер, дружин, матерів військових й загиблих Героїв на російсько-українській війні та привітати їх зі святом весни.

Концерт за участі колективів Олександрійського фахового коледжу культури і мистецтв відбувся у Цукрозаводському ліцеї. Щоб налаштувати на свято, в фойє закладу усіх гостей зустрічали весняна фотозона, виставка робіт майстрів та майстер-класи.

Вітаючи сьогодні присутніх, селищний голова Андрій Коломійцев висловив вдячність жінкам за те, що виховують синів і дочок патріотами рідного краю. Однак, в нашій країні триває війна, де щодня вмирають кращі діти матерів, кращі сини і дочки України. Тому подякував присутнім за їх синів, за терпіння і мужність, за витримку і материнську любов. Зокрема, привітав усіх з настанням весни й побажав мирного неба та перемоги Україні!

Важко описати словами, наскільки тепла атмосфера була у залі під час концерту, тому і не дивно, що гучні аплодисменти звучали після кожного номеру. З гарним настроєм та квітами залишали концерт жінки, дякуючи за це артистам та організаторам свята.