Продовжуємо посилювати енергетичну незалежність громади

  • 362

Фото без описуПриютівська селищна рада отримала надсучасне обладнання, завдяки якому в установах громади зможуть використовувати сонячну енергію як джерело живлення та накопичувати електроенергію.

Йдеться про сім комплектів енергонезалежності − зарядні станції та портативні (складні) сонячні панелі. Електростанція ЕкоФлоу має високу автономність і забезпечує резервне живлення під час відключень електрики. Її можна живити як від сонячної панелі, так і розетки чи автомобіля.

Це дасть змогу безперервно надавати адміністративні послуги, а також заряджати мобільні пристрої та мати зв'язок з рідними у випадку надзвичайних ситуацій. На сьогодні обладнання розподілено між старостинськими округами та може використовуватися в повсякденній роботі.

Вся допомога виділена в рамках Програма DOBRE за підтримки USAID. Вдячні нашим партнерам за сприяння розвитку інфраструктури громади та підтримку послуг, що надаються її мешканцям. Спільними зусиллями зробимо Україну сучасною, технологічною і цифровою державою.