Вітаємо переможниць олімпіади з хімії

  • 322

Фото без опису

Олімпіада з хімії – це простір для розширення і поглиблення знань, пізнання нового, розвиток хімічної компетентності, розкриття інтелектуального потенціалу; платформа, де плекають та зрощують таланти.

У лютому 2023 року виявили бажання перевірити свої знання, експериментальні вміння, практичні навички з хімії 137 учнів із різних куточків Кіровоградщини. Предметно-методичною комісією КОІППО було запропоновано учасникам олімпіади завдання, які містили експериментальні та розрахункові задачі за вивченим матеріалом та рівнями складності.

Висококваліфіковане журі на чолі Валентиною Плющ, доцентом кафедри природничих наук і методик їхнього навчання Ценральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка, доктора педагогічних наук, професора, перевіривши та проаналізувавши роботи учасників олімпіади, визначили переможців олімпіади.

У списку переможців за зайняте ІІ місце учениця 8 класу Протопопівського ліцею Кашпуровська Олександра, учитель Лопата Світлана Семенівна та за зайняте ІІІ місце учениця 9 класу Войнівського ліцею Фіртич Анна, учитель Каленчук Еліна Валентинівна.

Вітаємо наших переможниць та їх наставників. Висловлюємо вдячність вчителям хімії, що надихають й мотивують своїх вихованців, учениць за прагнення ставати кращими, розвиватися інтелектуально в такий складний час. Разом ми зможемо все!