Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

  • 280

Фото без опису

13 проєктів рішень розглянули на засіданні виконавчого комітету, яке відбулося 10 березня.

Членами виконкому ухвалено список мешканців Приютівської громади, яким за рахунок місцевих коштів буде надано разову матеріальну допомогу на дороговартісне лікування онкозахворювань. Одноразові виплати також призначені родині загиблого військового та пораненому учаснику російсько-української війни. На надання соціальної допомоги буде перераховано 67 тис. грн.

Визначено обсяг компенсації витрат для 62 власників жилих приміщень, пов’язаних з безоплатним розміщенням внутрішньо переміщених осіб за лютий 2023 року. Сума компенсації на оплату комунальних послуг минулого місяця склала 151,80 тис. грн.

Крім цього, розглянуто та затверджено висновок про доцільність відібрання дітей від батьків без позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на утримання дітей, а також висновок щодо розв’язання спору про призначення місця проживання малолітньої дитини.

Серед інших питань: про організацію проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків; надання соціальних послуг КУ «ЦНСП» Приютівської селищної ради; надання дозволу на приватизацію житла.