У Приютівській громаді відзначили працівників житлово-комунального господарства

  • 475

Фото без описуВони працюють вдень і вночі та за будь-якої погоди, без вихідних та перепочинку як у мирний час, так і в умовах війни. Мова про працівників житлово-комунального господарства, зокрема комунального підприємства «Водолій», на чиїх плечах лежить відповідальна місія – забезпечення життєдіяльності громади, створення комфортного середовища для її мешканців.

Сьогодні, з нагоди їхнього професійного свята, яке щорічно відзначається у третю неділю березня, кращих представників галузі привітали у стінах Приютівської селищної ради. Подяки вручив селищний голова Андрій Коломійцев разом із секретарем ради Вікторією Лисенко. Вони побажали усім учасникам зібрання здоров’я, щастя, добра, наснаги, нових професійних здобутків, а головне – Перемоги над ворогом.

Подяки Приютівської селищної ради за вагомий внесок в розбудову та підтримку житлово-комунального господарства, високий професіоналізм, плідну працю, відповідальне ставлення до обраної справи та з нагоди професійного свята Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення в Україні отримали:

− спеціаліст відділу інфраструктури та земельних відносин Приютівської селищної ради Ірина Солоніна;

− водій автотранспортних засобів КП «Водолій» Сергій Івлєв;

− тракторист КП «Водолій» Олександр Рубан;

− машиніст автогрейдера Сергій Фесун.

Грамотою Кіровоградської ОВА нагороджено електрика КП «Водолій» Анатолія Мирного. У свою чергу, Грамотою Олександрійської РВА нагородили бухгалтера КП «Водолій» Наталю Байдачник.