Відбулася планова нарада з соціальними робітниками КУ «Центр надання соціальних послуг»

  • 665

Фото без опису

Відбулася планова нарада з соціальними робітниками КУ «Центр надання соціальних послуг» Приютівської селищної ради. Участь у нараді взяли заступник селищного голови Тетяна Панета, директор установи Інна Лук’янова та начальник відділу соціального захисту громади Юлія Ніконова.

Підвищення якості соціальних послуг, розробка спільних рішень в інтересах жителів – серед пріоритетних принципів роботи працівників центру.

«Соціальні послуги необхідні для усіх мешканців громади. Їх своєчасне надання сприяє попередженню виникнення проблемних ситуацій. Соціальні послуги у нашій громаді – своєчасна підтримка, людино центристський підхід, розуміння та допомога», – наголосила Тетяна Григорівна.

Під час наради обговорили якість та своєчасність надання соціальних послуг догляду вдома та натуральної допомоги підопічним, порядок прийняття нових отримувачів соціальних послуг, необхідні документи. Також соціальним робітникам наголошено про тісну співпрацю із старостами населених пунктів громади для вчасного виявлення громадян, які потребують соціальної допомоги.

Селищна рада й надалі працюватиме над підвищенням спроможності у забезпеченні мешканців якісними соціальними послугами та поліпшенням охоплення послугами вразливих груп населення. З цією метою, для соціальних робітників було закуплено чотири нових велосипеди. Відтепер вони будуть швидше добиратися до своїх підопічних, що дозволить економити час на дорогу до людей, які на них чекають.