Пишаємося здобутками наших талановитих учениць та їх наставників

  • 448

Фото без описуФізика – одна з наук, що вивчає природу. Об’єктом її вивчення є різні явища, які відбуваються навколо нас.

Цього року перевірити свої навчальні досягнення, а також творчі здібності у теоретичному та практичному турах ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з цього предмету виявили бажання 128 учнів закладів загальної середньої освіти Кіровоградщини.

Нашу громаду на олімпіаді представляли три учениці Бутівської філії, Користівського та Цукрозаводського ліцеїв.

На підставі рішення журі ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики, наказом департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної військової адміністрації від 20 березня 2023 року, затверджено список переможців та нагороджених дипломами департаменту освіти і науки Кіровоградської ОВА

Вітаємо команду нашої громади у складі:

- учениці 8 класу Користівського ліцею Ширшиної Валентини;

- учениці 9 класу Бутівської філії Мармази Крістін;

- учениці 11 класу Цукрозаводського ліцею Приходько Дарії, які вибороли ІІІ місця у даній олімпіаді.

Вітаємо учителів фізики Користівського ліцею Правого Олександра Вікторовича, Бутівської філії Скворцова Сергія Анатолійовича, Цукрозаводського ліцею Штанька Дмитра Олексійовича, які підготували призерів ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики.

Бажаємо натхненного навчання та нових перемог, подолання нових вершин, подальших успіхів у розв’язуванні нестандартних фізичних задач і вдалих виступів на олімпіадах, турнірах і конкурсах!