Виконавчий комітет Приютівської селищної ради оголошує проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків

  • 550

1. Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу: 

Виконавчий комітет Приютівської селищної ради 28034, вул. Шкільна,4, смт. Приютівка, Олександрійський р-н, Кіровоградська обл. 

2. Прізвище, посада та номер телефону особи, уповноваженої здійснювати зв'язок з учасниками конкурсу:

Солонина Роман Петрович начальник відділу інфраструктури та земельних відносин (ЖКГ, містобудування, екології, благоустрою, охорони та використання земель) тел. +380684617628.

За його відсутності Бойко Аліна Іванівна провідний спеціаліст відділу інфраструктури та земельних відносин (ЖКГ, містобудування, екології, благоустрою, охорони та використання земель), тел. +380995291458.

3. Критерії оцінки конкурсних пропозицій

Критерії оцінки конкурсних пропозицій. Конкурсні пропозиції учасників конкурсу оцінюються за наступною бальною системою:

Критерій

Бали

Ціна послуги, що включає відповідно до статті 12 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», зокрема, витрати на утримання і проведення ремонту спільного майна у багатоквартирному будинку та його прибудинкової території, винагороду управителю з розрахунку на 1 м. кв. загальної площі об’єкта конкурсу.

 

Максимальна кількість балів – 50 балів.

Оцінювання пропозицій здійснюється по кожному будинку, що входить до об’єкту конкурсу (групи будинків), окремо.

Максимально можливу кількість балів щодо певного будинку (50 балів) отримує учасник, який запропонував найнижчу ціну послуги для цього будинку.

Бали інших учасників щодо цього ж будинку  розраховуються за формулою:

Бал(n учасника) = Цмін / Ц(n учасника) · 50.

Де: Бал(n учасника) – кількість балів, що отримує n учасник;

Цмін - найнижча ціна послуги для цього будинку, з запропонованих учасниками, грн.;

Ц(n учасника) – ціна послуги для цього ж будинку, запропонована n учасником, грн.

У зв’язку з тим, що кожен об’єкт конкурсу складається з групи будинків, оцінювання конкурсних пропозицій за критерієм «ціна послуги» здійснюється шляхом додавання балів, визначених окремо за кожним багатоквартирним будинком. Оскільки максимальна кількість балів під час оцінювання критерію, згідно з Порядком, не повинна перевищувати 50 балів, здійснюється коригування отриманих учасниками балів по кожному будинку на питому вагу загальної площі цього будинку у загальній площі усіх будинків, що входять до одного об’єкту конкурсу.

Рівень забезпеченості учасника конкурсу матеріально-технічною базою

Максимальна кількість балів – 10 балів.

Оцінюється стан учасника конкурсу про наявність вантажного та спеціалізованого транспорту (вантажні автомобілі, автовишки, трактори та ін.) і спеціалізованого обладнання (бульдозер, екскаватор та ін.), комп’ютерної техніки, іншого обладнання, адміністративних та виробничих приміщень, програмного забезпечення, що підтверджують спроможність надавати послуги з управління, у повному обсязі, групою будинків, що входять до переліку на який учасник конкурсу подав відповідні конкурсні пропозиції, (з урахуванням відомостей щодо суб’єктів господарювання, пов’язаних відносинами контролю господарської діяльності з учасником в розумінні статті 1 Закону України «Про захист економічної конкуренції»).

Наявність персоналу, що відповідає кваліфікаційним вимогам до професій працівників та має необхідні знання і досвід (з урахуванням договорів щодо залучення співвиконавців)

Максимальна кількість балів – 10 балів.

Оцінюється наявність персоналу відповідної кваліфікації, знання і досвід роботи працівників (з урахуванням договорів щодо залучення співвиконавців, що підтверджують спроможність надавати послуги з управління, у повному обсязі, групою будинків, що входять до переліку на який учасник конкурсу подав відповідні конкурсні пропозиції, та відомостей щодо суб’єктів господарювання, пов’язаних відносинами контролю господарської діяльності з учасником в розумінні статті 1 Закону України «Про захист економічної конкуренції»)

Фінансова спроможність учасника конкурсу

Максимальна кількість балів  – 10 балів.

Оцінюється наявність бухгалтерських та інших документів що підтверджують наявність фінансових ресурсів для забезпечення розрахунків за  надані послуги з управління багатоквартирним будинком (заробітна плата, податки, тощо), групі будинків, що входять до переліку на який учасник конкурсу подав відповідні конкурсні пропозиції, у розмірі 50% від місячного нарахування протягом 1,5 місяця;

(з урахуванням відомостей щодо суб’єктів господарювання, пов’язаних відносинами контролю господарської діяльності з учасником в розумінні статті 1 Закону України «Про захист економічної конкуренції»).

Наявність досвіду роботи з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства

Максимальна кількість балів – 20 балів.

Оцінюється наявність досвіду роботи учасника конкурсу з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства (з урахуванням: досвіду надання  учасниками послуг згідно з переліком складових послуги з управління багатоквартирним будинком, зазначеним у п. 3 цієї конкурсної документації, тривалості та географії надання послуг учасником конкурсу та досвіду засновників з урахуванням досвіду суб’єктів господарювання, пов’язаних відносинами контролю господарської діяльності з учасником в розумінні статті 1 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

Максимальна сума балів дорівнює 100 балам. Мінімальна кількість балів, яка дозволяє обрати учасника конкурсу управителем - 70 балів.

 Переможцем конкурсу визначається його учасник, що набрав максимальну кількість балів щодо об’єкта конкурсу (групи будинків).

У разі, коли у конкурсі щодо певного об’єкта конкурсу (групи будинків) взяв участь тільки один учасник і його пропозиція не була відхилена, він оголошується переможцем конкурсу.

У разі відмови переможця конкурсу від підписання договорів про надання послуги або не укладення договорів з його вини у встановлений термін, конкурсна комісія може визначити переможцем учасника, що набрав максимальне число балів за оцінюванням з числа інших поданих конкурсних пропозицій, або оголосити повторний конкурс.

 4. Дата огляду об’єктів конкурсу та доступу до них.Фото без опису

Доступ до Об'єктів конкурсу за всіма групами будинків та огляд будинків буде проводитись з 10 квітня 2023 року по 17 квітня 2023 року з 10.00 до 17.00 години.

У вихідні, святкові та неробочі дні огляд не проводиться.

Учасники конкурсу, що бажають взяти участь у огляді об’єктів конкурсу, письмово повідомляють про це секретаря конкурсної комісії не пізніше ніж за день до огляду.

5. Заборгованість співвласників за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій відсутня.

6. Конкурсну документацію можна отримати в організатора конкурсу за адресою:

Виконавчий комітет Приютівської селищної  ради 28034, вул. Шкільна,4, смт. Приютівка, Олександрійський р-н, Кіровоградська обл. 

Назва документу Посилання

Конкурсна документація для проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків смт Приютівка

Завантажити