У березні в Приютівці розпочинає роботу дитяча точка «ЮНІСЕФ Спільно»

  • 554

Фото без опису

У березні в Приютівці розпочинає роботу дитяча точка «ЮНІСЕФ Спільно», що є результатом взаємодії селищної ради з представництвом міжнародної організації та обласною універсальною науковою бібліотекою ім. Д.І. Чижевського.

Дитяча точка – це безпечний і затишний мультифункціональний центр, який призначений для інформаційної роботи з батьками та проведення дозвілля дітей. Всередині простору є столики і стільці для різних занять, дитячий куточок з іграшками, читацький центр та ігрова зона.

Також тут перебуватимуть адміністратори Анастасія та Євгенія, які пройшли відповідне навчання та вже проводять перші заняття з дітками. Протягом тижня тут лунає щирий дитячий сміх, адже організатори влаштовують для найменших цікаві забави та майстер-класи.

«Відвідування всіх наших заходів безкоштовне. До них долучаються як внутрішньо переміщені особи, так і місцеві − ми відкриті для всіх, хто цього потребує. Ми за те, щоб якомога більше дітей приходило, щоб вони розважалися, розвивалися й навчалися нового разом із нами», − зазначають адміністратори.

Про дату офіційного відкриття та інші організаційні моменти повідомимо додатково.