У Приютівській громаді відбулися благодійні заходи, що пропагували здоровий спосіб життя та турботу про своє здоров’я

  • 486

Фото без опису

7 квітня весь світ відзначає День здоров’я, і з цієї нагоди у Приютівській громаді ініціювалися різноманітні благодійні заходи, що пропагували здоровий спосіб життя та турботу про своє здоров’я.

Організатори турнірів і змагань – відділ освіти, молоді та спорту спільно з ВФСТ «Колос» за сприяння Приютівської селищної ради.

Розпочалися спортивні заходи турніром з футзалу в Олександрійському аграрному ліцеї, в яких прийняли участь 10 команд з молодшої та старшої вікових категорій. На майданчику зі штучним покриттям Користівського ліцею провели турнір з міні-футболу серед вихованців ВФСТ «КОЛОС» із Войнівки, Приютівки та Новоселівки, а також дорослої вікової категорії. Поряд із цим, відбулися змагання з дартсу та настільного тенісу.

Серед комунальних установ, закладів освіти та культури провели флешмоб-руханку «Разом до перемоги».

У свою чергу, в закладах освіти для учнів проводили різноманітні спортивні заходи, змагання, виховні та класні години, присвячені турботі про власне тіло, пропагуванню здорового способу життя, відмові від шкідливих звичок тощо.

Спільними зусиллями вдалося зібрати 5 650 гривень, які ми передамо нашим землякам із Збройних Сил України на купівлю квадрокоптера DJI Mavic 3.