16 проєктів рішень розглянули на черговому засіданні виконавчого комітету

  • 623

Фото без опису

Традиційно члени виконкому підтримали рішення про надання матеріальної допомоги на загальну суму 30 тис. грн. Цього разу, одноразові виплати призначені на лікування двох поранених захисників України, які є мешканцям нашої громади. Окремим рішенням передбачили 5 тис. грн. на поховання громадянина, який не мав родинних зав’язків.

Визначено обсяг компенсації витрат для 58 власників жилих приміщень, пов’язаних з безоплатним розміщенням внутрішньо переміщених осіб за березень 2023 року. Сума компенсації на оплату комунальних послуг минулого місяця склала 157,59 тис. грн.

Крім цього, розглянуто та затверджено висновок органу опіки та піклування про доцільність відібрання малолітніх дітей від батьків без позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на утримання дітей. Надано дозвіл на укладення дозволу дарування житлового будинку, право користування яким має неповнолітня дитина; влаштування дітей в сім’ю патронатного вихователя.

Погоджено здійснення робіт з благоустрою, а саме розчищення від порослевих чагарників, спилювання аварійних гілок високорослих дерев у с. Діброви Протопопівського старостинського округу.

Серед інших питань: взяття на квартирний облік; встановлення обмежень проїзду; про передачу в оренду приміщень; затвердження протоколу електронного аукціону; тощо.