Приютівська громада – Високопільській: місцевим жителям доставили гуманітарну допомогу

  • 503

Фото без описуМи всі є одна велика нація, яка має давні традиції святкування Великодня. Всі жахливі випробування, які херсонці пережили з часу повномасштабного російського вторгнення, ще більше зміцнили та згуртували нас.

Тож напередодні Великодніх свят, за сприяння ЦВС 195 ОБ ТрО з Приютівської територіальної громади у селище Архангельське Херсонської області доставили близько двох з половиною тонн гуманітарної допомоги.

Місцеві громади з особливою надією чекають на Великодні свята, оскільки вони символізують «перемогу світла над темрявою». Українські традиції, які передавались з покоління в покоління жоден ворог не зможе знищити.

Ми привітали людей з прийдешньою Пасхою та передали їм смаколики. Крім того, потребуючим передали продукти харчування, посадковий матеріал, одяг, свічки, засоби гігієни та інші необхідні речі.

Висловлюємо вдячність усім мешканцям, хто долучається до допомоги українцям у цей складний час, хто підтримує нашу волонтерську діяльність, піклуючись про біженців та надаючи допомогу засобами для життя. Щира подяка депутату Олександрійської міської ради Віталію Заріцькому за організацію вантажного транспорту.