Приютівська громада передала військовослужбовцям Збройних сил України чергову допомогу

  • 667

Фото без описуНині бійці, які тримають рубежі оборони від противника на Донеччині, отримали від громади ще один DJI Mavic 3. Безпілотний літальний апарат допоможе здійснювати візуальне спостереження території і виявляти загрози. Крім того, доставили відремонтовану автівку Опель Фронтера, що дозволить їм швидко реагувати на події і забезпечить більшу мобільність.

Така допомога стала можливою завдяки соціально-відповідальному бізнесу та меценатам нашої громади, які піклуються про тих, хто бореться за мир і безпеку України.

У свою чергу, від волонтерів із села Протопопівка надійшли маскувальні сітки, які завжди так потрібні на передовій. Відзначимо, що у місцевому клубі цей процес не зупинявся і дівчата продовжують забезпечувати маскувальні потреби наших військових.

Захисники зазначають, що кожен внесок, будь то фінансова підтримка, передачі корисних речей чи просто слова підтримки, дуже важливий для них. Тож і ми висловлюємо щиру вдячність усім людям, які надають допомогу в цей важливий для країни час.