У Користівському ліцеї провели спортивне свято для дітлахів за участі поліцейських громад Олександрійського району

  • 589

Сьогодні був неймовірний день, коли у Користівському ліцеї провели незабутнє спортивне свято для дітлахів. Ця захоплююча подія відбулася з нагоди п'ятої річниці створення служби поліцейських офіцерів громади і була просто неймовірно енергійною.

Серед поважних гостей, що привітали учасників були селищний голова Андрій Коломійцев, начальник відділу превенції районного відділу поліції Ігор Байбутліді та поліцейські офіцери Приютівської, Новопразької та Попельнастівської територіальних громад.

Були організовані різноманітні естафети, перешкоди та забавні конкурси. Дітлахи з нетерпінням змагалися між собою, демонструючи свою витривалість, швидкість та спритність. Поліцейські офіцери громад особисто приймали участь в змаганнях, вболівали за кожного учасника та надихали їх на нові досягнення.

А після закінчення змагань переможці, найактивніші учасники отримали нагороди та приємні сюрпризи від районного відділу поліції. Діти з великим задоволенням тішилися подарункам та ділилися враженнями з однокласниками.