У Протопопівській школі відбувся захід «Європейський вернісаж» з нагоди Дня Європи

  • 456

Фото без опису

Учні та вчителі різних шкіл громади зустрілися на захоплюючому заході, де були представлені тематичні локації, що відображали країни Європейського Союзу. Кожна локація пропонувала учасникам поглибити свої знання про культуру, традиції та гастрономію країн.

Поміж цими локаціями була створена фотозона, де учні могли зробити креативні фотографії та зберегти приємні спогади з цього заходу. Крім того, були проведені майстер-класи з виготовлення народного рукоділля, що розширило кругозір учасників.

Одним із запрошених гостей заходу був селищний голова Андрій Коломійцев, який відвідав всі локації і особисто привітав учнів з Днем Європи. Він наголосив на важливості міжкультурного діалогу та освіти, які допомагають зближувати народи та підтримувати взаєморозуміння.

«Європейський вернісаж» став чудовою можливістю для учнів дізнатися більше про Європейський Союз, розширити свої знання та підтримати культурну різноманітність. Цей захід також відображає активну роботу відділу освіти у підготовці та проведенні цікавих та освітніх заходів для своїх учнів.