Обговориили концепцію роботи ветеранського хабу у Приютівській громаді.

  • 459

Фото без опису

Нещодавно заступник селищного голови Тетяна Панета провела першу нараду щодо обговорення концепції роботи ветеранського хабу (простору) у Приютівській громаді.

Суть простору полягає у тому, щоб створити у громаді такі умови, за яких наші Захисники та Захисниці, в подальшому – ветерани та ветеранки, успішно ресоціалізувалися, знайшли нові ресурси, відновилися, психологічно, морально та ментально, переосмислили унікальність свого бойового досвіду та знайшли ефективне застосування для цього досвіду у мирному житті.

На засіданні був присутній представник Олександрійського РТЦК та СП, який вніс свої пропозиції та зауваження щодо майбутньої роботи хабу. За рекомендаціями сторін, структурні підрозділи селищної ради спільно з Центром надання соціальних послуг будуть доопрацьовувати та вноситимуть правки до проєкту.

«Після нашої перемоги ветерани повертатимуться у мирне життя. Однак, до цього суспільство має готуватись уже зараз. Кожен, хто пройшов пекло війни, мусить знати, що він не сам, є люди, які готові допомогти та підтримати», − наголосила Тетяна Григорівна.

Нагадаємо, рішення про створення ветеранського хабу на території Приютівської громади було прийнято на останньому засіданні виконавчого комітету, що відбулося 10 травня.