Гордість Приютівської громади - 2023

  • 468

Фото без опису

Урочистий захід "Гордість громади 2023" в Приютівській громаді відзначив найталановитіших дітей і став важливою подією для місцевих мешканців. Селищний голова Андрій Коломійцев, заступник Тетяна Панета та секретар ради Вікторія Лисенко привітали присутніх та висловили їм подяку за досягнуті успіхи.

На урочистості виступили вихованці Мистецької школи, хореографічний колектив "Вікторія" Користівського ліцею, учні Цукрозаводського, Косівського та Протопопівського ліцею, які доповнили святкову атмосферу своїми чудовими виступами.

Під час заходу були вручені пам'ятні статуетки, дипломи та подарунки переможцям Обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, Всеукраїнського конкурсу-захисту Малої академії наук України, конкурсу художньої самодіяльності та конкурсів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва. Також були визнані учасники спортивних змагань та турнірів.

У найближчих публікаціях буде детальніше розкрито, хто саме отримав почесні нагороди. Цей захід продемонстрував, що Приютівська громада має в собі величезний потенціал, а її діти - справжня гордість і честь України.