Успішна спільна операція поліцейських офіцерів Приютівської та Олександрійської громад привела до припинення незаконного вилову водних ресурсів

  • 490

Фото без опису

Успішна спільна операція поліцейських офіцерів Приютівської та Олександрійської громад привела до припинення незаконного вилову водних ресурсів на Войнівському водосховищі.

В ніч на 1 червня, під час патрулювання прибережної зони офіцери Олександр Бережний та Андрій Карпенко помітили громадян, які використовували сітки для незаконного вилову риби.

Завдяки оперативній реакції поліції, порушники були затримані на місці події. Відразу після виявлення зловмисників, на місце події було викликано СОГ.

Наразі збитки оцінюються, втім ймовірно становитимуть значну суму. Серед вилучених водних біоресурсів: 32 сріблястих карасів, 2 синця, 15 коропів, 2 соми, 5 судаків, 7 окунів та 1 щука.

Інформація про цей випадок була негайно внесена до Єдиного Реєстру Досудових Розслідувань (ЄРДР) згідно з частиною 1 статті 249 Кримінального Кодексу, яка передбачає відповідальність за незаконний вилов риби.